Posts

Showing posts from December, 2008

Neeeeeeeeeeeeeeeeew yeaaaaaahh 2009

Image
okay guys now let me tell ya about my extra-ordinary new year eve, uhh come on.. it's not just extra-ordinary, but tremendously-damn unforgettable-terrific-hectic-tiring-fun-o NEW YEAR!! i'm sure, cause my lebay mode is on for now hehe. this awesome day start.. first, gue monic nyampe duluan di hotel yang udah kita reserve,


yeaaa tadaaaaaaaaa, it's Mulia Hotel :) thanks to hanny's daddy, cause he got the voucher to stay here on couple days, new year night lagii euurghh how happy.. ada BOYZ II MEN and PROJECT POP!!! oke lanjut, gue sama monic dipanggil ibu coba?! menjadi merasa 10 tahun lebih tua -_- haha.. well my daddy has arrived to pick me up to aunty house, i'm sure you're not patient to know the continue, but surely i'll tell yaa all :) gtg, bye

Viva Australiaaaa!

Image
well last night i saw this movieeeeeeeeee yippi:
<---------- SAKING BAGUSNYA, gue ngantre jam 15.15, tapi yang 15.45 tinggal sisa seat paling depan. YAK BAGOOOOS, lu kire kite (gue, kakak n' ibu) mau apa dongak2 ampe leher putus?? haha. jadinyaa, kita milih jam 19.45 daaan, menunggu di Gramedia.. entah kenapa yaa Gramed tu tempat yang nggak pernah ngebosenin buat nunggu, ya iyalahh, orang bisa numpang baca, GERATIS pula.. ya gak?? haha.. well let's go to the main topic, the movie. this is an epic movie, ceritanya tu nggak fokus ke satu orang aja, tapi 3 orang gitu, the Mrs. Boss/Sarah Ashley (Nicole Kidman), Drover(Hugh Jackman), Nullah (i-don't-know-who). they spent 3 days and night to move Mrs.Boss's cattles to Darwin.. but, they found that it's not an easy business. enemies around and blablabla to made this movie looks thrilling. well, as the title, it took place on Australia, the time background is on the World War, as you know nuclear everywhere, bombs, yea …

Katy Perry syndrome

Image
Entah kenapa gue ngerasa lagu ini cocok banget buat gue:























Hot N' Cold - Katy Perry

You change your mind
Like a girl changes clothes
Yeah, you PMS like a bitch
I would know

And you always think
Always speak cryptically
I should know
That you're no good for me

'Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right
It's black and it's white
We fight, we break up
We kiss, we make up

You, you don't really wanna stay, no
You, but you don't really wanna go, oh

'Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down

We used to be just like twins, so in sync
The same energy now's a dead battery
Used to laugh 'bout nothing
Now you're plain boring
I should know
That you're not gonna change

'Cause you're ho…

The wedding

Image
heyy guys, i'm back!
sekarang gue mau cerita tentang pernikahan sodara gueeeeeeeee, di rumah maroko, that is the place where Ayat-Ayat Cinta took for the setting. well, tempatnya romantis bangett. itu fotonyaaa yang di atas. ini waktu bagian Aisha mau ngasih makanan pake alat apalah itu (gue lupa) tau nggak? hehe. oyaaa, ini sodara gue yang nikahan.. Mas Adit and Mbak Chica. perjuangan mereka buat akhirnya 'married' tuh patut keren banget. keluarga mbak chica tu sebenernya based in Canada, mbak chica sendiri sebenernya ke Indonesia buat ngurus kepindahan kewarganegaraannya, ehh malah kepincut mas adit, hehe. keluarganya mbak chica punya restoran keluarga di Mont Real. yeah, then, she change her trust to be moslem.. it's the name of love.. yeah

you can seethe whole photos on my facebook or on my deviant art

so glad if you want to open and leave a comment :)

crazy trip

i dont know why i actually happy about. but my currently mood is: happy :)
may be it's because i'm in holidaaay? yess my mood do always good on holidaaay hehehe.
hmm have i told you about my kreyzeeeh trip with my buddy, vierna pinka linda and chacha? oh come ooon, let me share the storyyyyyy.
jadii, awalnya kita nontno madagascar. sebelumnya emg gue udah janjian sihh sama ka sela. trus kita ketemu sama kk2 alumni sekeluarnya studio.. ada ka sela ka chesa ka yunda ka bombi sm bang zulfajri. hehehe. trus kita (me and vierna) misah sm linda pinka chacha. karena kita masih asik ngobrol sama ka selaaa hehehe.abis itu, niatnya mau nyusul mereka, ehh kita cari di M studio trnyata gk ada, kita misahh dehh akhirnya soalnya mau cari kado buat hari ibu (padahal telat) hahahaha. yauda dehh dapetnya cd MAMMAMIA! weeew that's KEEWL hohoho. semoga suka yaa nyokap gue..
abis itu gue dan vierna keabisan ideee mo ngapain, jadilah bershopping-shippo wannabe, yeah coz cman numpang fitting doang …

Inul Viztah

Image
location: inul viztahh
activity: karaoke-ing
song: wanita racun dunia

can you guess who the hell in the picture are?
yes, it's me (left) and vierna (right) hahahahaha. we spent a day here.. actually it's been a long time ago. but i laugh aloud when i saw-again-this pict lately.
yeaaaah rencana awalnya tuh ke monas, sama monic, anind, yanuar and ghaza. tapiii, secara sepihak, monica dan anind menggagalkan rencana dengan bilang mereka gak ada yg nganterinn!!! waaa gila, emosi parah ni gue sama vierna, udah nungguin ampe lumutan, lumut aja udah jadi kerak kali nunggunya. emang be*** (seorang putri cantik orak ilok ngomong benda encer nan yellow itu) haha. pada akhirnya, kita memutuskan untuuuuk, yeahh karakoe-ing.. berdua saja, seperti lesbong deh yeeey, tapi metal banget tauu karokean disanaa, lagunya lengkap dan aduhai (apasihh)
yaagitu deh, i reccomend you to be there (if you want to "melepas penat") hahaha

First post

it is my first post, but i dont know what to post.. heyy what shud i post? it's already midnight, i have nothing to do, just browse and browse. hey, i got this news:

"Dell is going to make a notebook named Amado, the source said that it will be the compatible competitor for the Macbook Air. It would be thinner and rather cheaper.."

yeah we'll see. but I think this post is exactly not important.. hahaha. hmm maybe i shud tell ya about my report score? yeaaah, it's good (fiuhh) ya kno, my school-Taruna Nusantara-consist of geniuses people, with liquid-o brain and often win the science national olympiad. yeah maybe sometime it could be meeeeeh hahaha. thankgod, i got the big 10, yeayeaaaaa!